Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till Eksjö TF årsmöte

15 JAN 2014 01:09
Du kallas härmed till årsmöte onsdagen den 12 mars 2014, kl. 18.30 i klubblokalen vid tennishallarna.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2016 23:04

Vi bjuder på fika. För planering av fikat vänligen anmäl Er till Anders Skäär på telefon 070 575 18 30 eller på This is a mailto link senast fredagen den 1 mars.

Innan årsmötet ska även medlemsavgiften vara betald (annars är ni ju inte medlemmar). Vänligen betala den på BG 377-2555 och ange för vem/vilka inbetalningen gäller.

Junior                                                     200 kr

Vuxen                                                     400 kr

Familj                                                      500 kr                                 

 

Kära Medlem

Det är med stor glädje vi kan informera om att vi under året har kunnat slutföra omfattande renoveringar av våra lokaler med bl.a. ny ventilation och nya golv i båda hallarna som nu efter omläggning i december blivit enligt våra önskemål och motsvarar vad vi beställt. Det är även godkänt av kommunen och av våra övriga hyresgäster. Visst utvändigt arbete kvarstår men vi kommer ändå att klara allt inom de ramar vi budgeterade. Jag vill än en gång tacka alla som har hjälpt till och gjort detta möjligt.

Vi vill också passa på att informera om att vi fortfarande har mycket ledig tid i hallarna under dagtid och dessa tider är starkt rabatterade vid långtidsabonnemang för privatpersoner. Sprid gärna detta till så många som möjligt för vi är i behov av att få dagtider uthyrda.

 

Vi önskar er också välkomna till årsmötet för att ta del av föreningens aktiviteter samt komma med idéer och synpunkter.  För mer information gå in på vår hemsida www.eksjotf.se.

 

 

Styrelsen

Eksjö Tennisförening

Skribent: Martin Hertzman

Sponsorer 3

Sponsor Handelsbanken

Annonsplats

Högerpanel5

besöksräknare

Postadress:
Eksjö TF - Tennis
Tennishallen, Östanågatan
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0705751830
E-post: andersskaar958@gmail...

Se all info